new jacket for little c

08. april 2012 kl 9:00

Lille C har fået ny jakke. Det var tiltrængt, for vi havde kun vinterjakker i garderoben, og de er (heldigvis) alt for varme til påskevejret :) Den er fra Mini Rodini (surprise ;)), og jeg er vild med farven! Den er desuden både vind- og vandtæt, så nu er hun rustet til masser af udendørs leg med sin ven E. i dagplejen :) Den er lige det største, men jeg ville være sikker på, at hun også kan bruge den som overgangsjakke til efteråret, og det er der, som I kan se på de nederste billeder, i hvert fald ingen problemer med, eftersom den har frakkelængde i øjeblikket ;)

Find den lige her – og god påske!

Dette indlæg indeholder et sponsorlink, hvilket betyder, at jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret heraf. Selve indholdet i dette indlæg er hverken købt eller betalt af en sponsor og er udelukkende udtryk for min egen personlige holdning.

[ornament]

ENGLISH

Little C just received her new jacket from Mini Rodini. I personally love the colour, don’t you? It’s actually a little too big but it works fine as a coat at the moment, and at least I’m sure that it’ll fit in 6 months as well :) If you’re tempted too, you can get it right here.

Happy Easter by the way!

FRANÇAIS

Ma fille vient de recevoir sa nouvelle veste de chez Mini Rodini. J’adore la couleur ! Elle est un peu trop grande, mais au moins je suis sûre qu’elle lui ira aussi dans 6 mois. Pour l’instant elle lui sert très bien de manteau :) Vous la trouverez ici.

Joyeuses Pâques d’ailleurs !

This post contains sponsored links which means that I get a small percentage of any purchase they might generate. The content of this post, however, is not paid by a sponsor.

Comments

 1. Ann-Sophie siger:

  STOP!! Først flæsetrøjen, nu jakken her! Jeg er SÅ misundelig!! Ihhh, jeg vil også have..

  Og jeg elsket, elsker, elsker den æblegrønne farve.. suk.

  • Manja siger:

   Undskyld Fie, det er heller ikke pænt gjort af mig! Til gengæld savler jeg stadig over din kort-body og hele din svinske ordre fra Atsuyo et Akiko ;)

   Og ja, er farven ikke skøn? :D

 2. Mette siger:

  Den er så SKØN! Carla havde den i grøn sidste sommer og høstede komplimenter for den alle vegne :)
  (Måske jeg skulle tjekke, om hun mon stadig kan passe den. Man har vel lov at være lidt heldig ;)

  • Manja siger:

   Det kan jeg godt forstå, Mette, den er altså også virkelig lækker :) Og hvis den var lige så stor til Carla sidste år, som den er til lille C nu, så burde hun næsten kunne passe den stadigvæk ;)

Leave a Comment