French faves

23. marts 2013 kl 9:00

Petite Chérie & Rose Splendide: Annick Goutal // Cardigan: Little Fashion Gallery // Dress: Mads Nørgaard

Som bosat i Frankrig, gift med en franskmand, bachelor i fransk og master fra et fransk universitet er det vel ikke så mærkeligt, hvis man har en svaghed for lige præcist Frankrig, når det kommer til shopping. Yndlingsstorbyen er også Paris, hvis der var nogen, der skulle være i tvivl 😉

Ikke fordi det på nogen måde er afgørende for mig, at ting er franske (hvilket store dele af lille C’s garderobe fra især skandinaviske brands vist er et tydeligt bevis på) – jeg ender bare ofte med at falde for produkter af fransk oprindelse i et eller andet omfang.

Nogle af mine evigtgyldige skønhedsfavoritter herhjemme er således fra yndlingsparfumehuset over dem alle, nemlig franske Annick Goutal (selv om jeg havde en kort affære med Jo Malone – og jeg vil da heller ikke udelukke endnu et eventyr med en englænder ;)). Petite Chérie og Rose Splendide er de ultimative favoritter i samlingen – sammen med Mimosa og Eau de Charlotte, som jeg desværre er løbet tør for i øjeblikket.

Lige nu er der ellers en ekstra god anledning til at tanke op. Webshoppen giver nemlig 30% rabat på alt med koden VP13. Og de sender også til Danmark, hvis der var andre end mig, der skulle være fristede 😉

En ny fransk favorit, som jeg før har talt varmt om på bloggen, er Little Fashion Gallerys kollektion i eget navn. Lille C fik denne cardigan med hjem i en goodiebag fra arrangementet i Paris, og den er superfin – og til en helt rimelig pris. Og som jeg tidligere har understreget, er vi bestemt ikke færdige med den kollektion herhjemme – det eneste jeg mangler er at få min lange liste af favoritstyles ned på et mere relatistisk niveau 😉

Hvis I også er vilde med kollektionen (eller har udset jer andre fine ting hos Little Fashion Gallery), så husk, at I får 20€ i rabat på køb på min. 150€ hos Little Fashion Gallery med koden LFG20 :)

I øvrigt synes franskmændene, at det mest eksotiske og hippe i verden er Danmark, og København har en helt særlig plads i franskmændenes hjerter som den ultimative storby. Græsset er nok bare altid grønnere på den anden side, right? (og lille C’s nye kjole fra Mads Nørgaard ER da virkelig også lækker :D)).

Visse links er affiliate – læs mere her.

[ornament]

ENGLISH

A couple of French favourites (except the dress, of course ;)) for me and my daughter :)

FRANÇAIS

Quelques favoris made in France (à part la robe bien sûr ;)) pour ma fille et moi-même :)

Leave a Comment