Current cravings: Citrus & Grey

24. marts 2013 kl 9:00

Orange t-shirt Orange t-shirtYellow dressOrange dressYellow t-shirtYellow t-shirt all from Carven

Vi bliver i det franske spor lidt endnu, for i dag skal det handle om min seneste besættelse fra Carven. Jeg faldt tilfældigt over disse citrusfarvede sager forleden dag, og jeg er fuldstændig – FULDSTÆNDIG – vild med kombinationen af jerseygrå og citrus i samspil med Carvens klassiske twistede t-shirts og kjoler.

Carven er jo som udgangspunkt forholdsvist pebret, men disse relativt basic styles er heldigvis til at komme i nærheden af prismæssigt, hvilket jo bare gør sagen endnu bedre 😀 Allerhelst ville jeg have en af de helt fantastiske kjoler, men eftersom mine hofter er det ultimativt bredeste sted på min lave krop (hvilket gør, at jeg faktisk mest ligner en orangina-flaske… eller en pære…), er jeg bange for, det kommer til at se disproportioneret ud, når man ikke er i besiddelse af en veltrimmet modellakrop med smalle hofter – eller bare en krop, der er nogenlunde lige bred foroven og forneden. Jeg er villig til at lade det komme an på en prøve, men kender mig selv godt nok til at vide, at kjolen højst sandsynligt ville ryge retur under alle omstændigheder. Øv…

Alternativt kunne man måske drapere det grå stykke endnu mere for at kamuflere hofterne en smule og tage et par sorte strømpebukser på indenunder, hvis den skulle blive for kort… Som I kan høre, er det noget, jeg har tænkt MEGET over 😉

T-shirtsene er jeg dog under alle omstændigheder meget fristet af – især dem med knuden midt på brystet – og tænker, at man måske kunne kombinere dem med en vid nederdel i samme farve grå (i stil med mine Carven nederdele, jeg altid går i) for at bevare kontrasten mellem de to farver. En sort underdel var også en mulighed, men det var klart citrus/grå-kombien, jeg faldt for.

Hvad siger I til det? Og er I mon så heldige at kunne slippe af sted med sådan en kjole? (spørger jeg med slet skjult misundelse ;))

Links er affiliate – læs mere her.

[ornament]

ENGLISH

I’m currently obsessed with the citrus/grey combo and would love to own at least one of the above styles from Carven.

This post contains affiliate links.

FRANÇAIS

J’adore la combi agrumes/gris et craque complètement pour les pièces de chez Carven ci-dessus. Affaire à suivre.

Ce billet contient des liens affiliate.

Comments

 1. Jeg ville ønske, at jeg kunne slippe af sted med en af kjolerne. De er virkelig smukke! Men ja, man skal nok også have en del mere model form i forhold til mig, for at den ville sidde godt :)

  • Manja siger:

   Ja, det er virkelig en skam, for de er bare SÅ flotte! Jeg overvejer stadig, om jeg ikke kunne finde en måde at slippe af sted med dem på 😉

 2. Kiggede lige på kjolerne – hmm, synes stadig at de er dyre, når man ser på, at det er jersey, men gud, hvor er de flotte! Jeg kunne nok godt slippe af sted med kjolerne (relativt timeglasformet – hvilket så betyder, at det er de færreste bukser, jeg kan passe), så håber at et af highstreetmærkerne følger i hælene på Carven.

  • Manja siger:

   Ja, det ville ikke være dårligt at finde dem til en lidt billigere pris et andet sted. Eller på udsalg/Yoox/The Outnet, men i så fald har det jo lidt længere udsigter.
   Og jeg er meget misundelig på din timeglas-form 😀

 3. Du har ret… det er en super flot kombination…
  Jeg ville nok også have det bedst med én af bluserne… da lys grå om mave, hofter og lår er ikke bare lidt, men særdeles afslørende – til gengæld ville jeg elske en af de gule/grå t-shirts sammen med slidte jeans… her til sommer :-)

  • Manja siger:

   Ja, det ER meget afslørende. Det kan man også se på modellen, der har den på, selv om der bestemt ikke er noget at udsætte på hendes krop! Jeg overvejer dog stadig, om jeg kan finde en acceptabel løsning 😉

Leave a Comment